9-maandenbeurs: van 22 tot 26 februari 2017

Vanaf 22 februari 2017 in de RAI, 9-maandenbeurs


Van 22 t/m 26 februari 2017 kun je weer lekker rondkijken, winkelen en van alles proberen tijdens de jaarlijkse 9maandenbeurs! Hét evenement dat je als (aanstaande) mama en papa niet mag missen! De 9-maandenbeurs is de plek voor mommy’s to be en voor (jonge) ouders. Hier kun je je laten inspireren op het gebied van ouderschap en zwangerschap. Ook kan je je shophartje sneller laten kloppen, want je kunt hier van alles kopen, van nieuwe kinderwagen tot hele babykamertjes, van speentje tot draagdoek. En vaak met leuke kortingen!

En mocht je zijn uitgekeken op de 9-maandenbeurs, dan kun je met je toegangskaart ook gratis naar de Huishoudbeurs!

Korting toegang 9-maandenbeurs

Wil je met korting naar 9maandenbeurs? Wees er dan op tijd bij, want dan ontvang je €3,55 korting op je toegangskaart van de 9-maandenbeurs als je online bestelt. Je betaalt dan €14,95 i.p.v. €19,50 aan de kassa. Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis!

Beurstas van Jokie en Jet

Beurstas 9-maandenbeurs

Vergeet niet om tijdens het bestellen van je toegansgkaarten ook de Jokie en Jet Beurstas voor maar te bestellen die je op de beurs zelf kunt ophalen. De gave tas zit vol met leuke goodies!

2 thoughts on “9-maandenbeurs: van 22 tot 26 februari 2017

 1. Dag Heer/ Mevrouw.
  Op de 9 maanden beurs wil ik graag de Jokie & Jet beurstas kopen voor 3 euro, zie advertentie in de kranten. Hier is dat de Tubantia.
  Dit lukt me echter niet via de site, de toegangskaarten heb ik nl. al gekocht. Een paar weken geleden via AH.

  Graag hoor ik van U hoe het wel kan, via voorverkoop. Of dat U mij een voucher voor de Tas toestuurt en ik de 3 euro overmaak, svp.
  Dank U wel,
  M.V.G.
  Mw. J. Boekholt
  jboekholt@hotmail.com

  • Beste Mevr. J. Boekholt,
   u kunt de tas aanschaffen tijdens uw bezoek aan de beurs. Veel plezier gewenst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *